Meny
SEK
  • Leverans inom 3 arbetsdagar
  • 30 dagars återförsäkring
  • Gratis frakt på beställningar över 1050kr
  • Brett utbud av LED-lampor

Om oss

Hur Ledstores fick sin början

Ledstores påbörjade sin verksamhet år 2012 när företagets grundare Kemal Tas började sälja LED-lister via internet från sitt hem i Amsterdam.

LED-produkterna var mycket efterfrågade, så Tas omvandlade husets vind till ett tio kvadratmeter stort lagerutrymme. Han besvarade kundernas frågor snabbt, packade varje order noggrant och levererade personligen paketen till postkontoret. Detta innebar en hel del jobb för en person som dessutom hade ett annat heltidsarbete, så den första medarbetaren anställdes.

Ledstores växte kraftigt under de första åren. Tas valde att sluta med sitt dagarbete för att kunna fokusera på företaget på heltid. Under de kommande åren växte företaget fortsättningsvis, och Ledstores expanderade till nya marknader runtom Europa. I det här skedet var antalet anställda nästan uppe vid 40.

Miljö och hållbar utveckling blev viktiga teman för företaget, och i samband med detta lanserades nya projekt och initiativ.

Under årens lopp har vi – genom att betjäna både företag och konsumenter – vuxit till att bli marknadsledande i vår bransch. Denna position har vi uppnått genom att erbjuda högklassiga LED-produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi investerar ständigt i forskning och utveckling inom vår bransch. Vi följer noggrant med marknaden för att även i framtiden kunna garantera våra kunder LED-lampor av högsta kvalitet.

Företagets framgång skulle inte vara möjligt om det inte vore för våra kreativa och ambitiösa medarbetare och samarbetspartners. Ledstores-teamet är ett internationellt team som arbetar ambitiöst för att uppnå gemensamma mål, och som dessutom har kul tillsammans!

Du är varmt välkommen att besöka våra utställningslokaler i Amsterdam:

Ledstores Showroom
Schurenbergweg 5A, 1105 AP Amsterdam

Välj språk
Välj valuta
KR

Nyligen tillagda

Totalt exkl. moms
SEK 0,00
Beställ ännu för SEK 1.050,00 för att få gratis frakt
0
Jämför
Jämför

Denna produkt har lagts till din varukorg!