Meny
SEK
  • Leverans inom 3 arbetsdagar
  • 30 dagars återförsäkring
  • Gratis frakt på beställningar över 1050kr
  • Brett utbud av LED-lampor

Trees For All

LED123.se hjälper miljön genom att kompensera för koldioxidutsläpp. Som en följd av vår hållbara affärspraxis och miljömedvetenhet samarbetar vi med organisationen Trees For All. För varje 100 beställningar vi får planterar vi ett träd. Trees For All är en framstående välgörenhetsorganisation med CBF-certifiering som arbetar för att kompensera koldioxidutsläpp i Nederländerna. Vi anser att alla kan dra sitt strå till stacken i kampen för ett koldioxidneutralt samhälle. Läs mer på www.treesforall.nl/en/
Träd binder koldioxid när de växer. Genom fotosyntesen omvandlar träden koldioxid till kol och syre; kolet används för att bilda nytt trä och syret åker tillbaka ut i atmosfären. Därmed lagras kolet i träden. Trädplantering bidrar inte bara till att kompensera för koldioxidutsläpp, utan hjälper också till att:

  • skydda jordmånen och se till att marken förblir bördig
  • rengöra vattnet och luften
  • reglera mängden nederbörd
  • bevara ekosystem

 

Koldioxidneutralt entreprenörskap

Mängden koldioxid i atmosfären har ökat ständigt i över 250 års tid. De främsta orsakerna till detta är avskogning och förbränning av fossila bränslen, såsom olja, kol och naturgas. Ökade koldioxidutsläpp kan ha betydande (negativa) konsekvenser för människor och planeten i framtiden. Därför fäster vi stor vikt vid hållbar produktion och konsumtion, samt hållbart entreprenörskap. LED123.fi gör sitt yttersta för att vara koldioxidneutralt och kompensera sitt koldioxidavtryck.


Våra mål


Vi är medvetna om att våra produktleveranser orsakar höga koldioxidutsläpp. Vi vill kompensera för de negativa effekter som vår verksamhet har på samhället och miljön. Genom att delta i Trees For Alls trädprojekt 1-2-Tree, planterar vi ett träd i Nederländerna och Uganda för varje 100 beställningar vi får. På så sätt kan vi plantera en skog tillsammans med våra kunder. Din beställning möjliggör detta!
Som organisation anser vi att det är viktigt att så många konsumenter och företag som möjligt byter till hållbara, miljövänliga och kostnadseffektiva LED-lampor. Detta är ett bra första steg mot en hållbar värld. Det finns dock mycket mer vi kan göra än att enbart spara energi.

Vi har satt upp ett mål:


År 2019 planterade vi 516 träd.
Vårt mål är att plantera minst 1 000 träd innan slutet av 2020.

Hjälp oss att uppnå detta mål och bidra till en hållbar värld!

Välj språk
Välj valuta
KR

Nyligen tillagda

Totalt exkl. moms
SEK 0,00
Beställ ännu för SEK 1.050,00 för att få gratis frakt
0
Jämför
Jämför

Denna produkt har lagts till din varukorg!